18.10.2022

Vybavujete svůj nový domov nebo jste usoudili, že by si ten stávající zasloužil oživit a modernzovat? V našem domě nábytku si zakládáme na jednoduchém moderním vzhledu a praktičnosti. Nabízíme kvalitní český sektorový nábytek, který se hodí zejména do obývacího pokoje, ale také do jakékoliv jiné části vašeho bytu či domu. 

České značky Monarc, Mikulík, Lermoplus, Jiroušek

Koho si vyberete, pro svůj domov? Šikovné české ruce nebo cenově výhodnější ale pochybné výrobce na lowcostových zahraničních trzích? Domácí výrobci sektorového nábytku jsou pro našince jistotou. 

MONARC

Monarc nabízí nejširší škálu a velkou variabilitu sektorového nábytku s pestrým výběrem prvků a jejich rozměrů. Samozřejmostí je výběr odstínů nejen z lamina tl.18, 25, 36 mm. Vybavíte jím jakoukoli část domu, bytu, případně kancelářského prostoru či hotelu.

MIKULÍK

Moravská rodinná firma MIKULÍK zaujme jednoduchostí a pohodlným výběrem modulových systémů, tedy sektorů. A to do dětského či studentského pokoje, domácí kanceláře, obývacího pokoje.

LERMOPLUS

Lermoplus znamená tradiční výběr sektor nábytku pro obývací pokoje, dětské a studentské pokoje. Možností i prvků je zde celá řada, stačí si vybrat.

JIROUŠEK

Truhlářství Jiroušek se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Udělá radost například dětem originálním zpracováním dětských pokojů. Dále poskytuje výběr sektoru pro studenty, ale i kompletní zařízení domácí kanceláře.

Český nábytek = vaše jistota

Určitě nechcete pár měsíců po koupi lítat po pokoji se šroubovákem v ruce.
Všechny české firmy, které výše uvádíme, nabízejí kvalitní zpracování a velký výběre prvků různého designu. Snadno z něho sestavíte nejen obývací stěnu, dětský a studentský pokoj, ale také kancelář a pokoj pro hosty.

Chci si prohlédnout sektorový nábytek

Sektor do obýváku

Ze sektorového nábytku lze například do obývacího pokoje sestavit moderní sestavu nebo praktickou stěnu s úložným prostorem.
Potěší vás velký výběr odstínů a jejich kombinací, různorodé úchytky, barvy a typy skla nebo možnost proměny materiálu čelních ploch. Zkrátka skutečně velká variabilita, kde si každý vybere. Konzultace a poradenství s vizualizací pro lepší představivost nabízíme v naší prodejně s výstavní plochou 2000 m².

Sektorové obývací stěny

Ten pocit, když to sami sestavíte a nic není vzhůru nohama. A po čase to na přání manželky upravíte do jiné podoby. Která žena to nemiluje?
Sektorové stěny se skládají z jednotlivých nábytkových prvků. Jsou to: skříňky a komody různého uspořádání, knihovny, vitríny, závěsné skříňky, poličky, konferenční stolky, TV stolky, rohové skříňky či ukončovací policové rohy.

4