16.8.2022

Jste milovníkem domácí pohody v horizontalní poloze? Rádi se uvelebíte na gauči při sledování TV nebo pití kávy s kamarádkou? Tak se pojďte podívat: zde na e-shopu i v našem rozhlehlém domě nábytku ve Smiřicích nabízíme rohové sedací soupravy od českých a slovenských výrobců s dlouholetou tradicí, dobrou kvalitou, velkým výběrem i širokou paletu barev, velikostí, moření a látek. 

Proč si sedačku vybrat u nás?

Záleží vám na kvalitě a chcete se při výběru poradit? Stejně jako veškerý další sortiment ani sedací soupravy neprodáváme masově. Snažíme se brát každého klienta jako individualitu s konkrétními potřebami. Proto vás rádi přivítáme v naší prodejně, kde vám odborně poradíme a pomůžeme s výběrem té správně sedačky, ať už rohové nebo klasické.

Rozměry pro váš prostor

Jak bydlíte? Kolik máte prostoru? Jaký je Váš styl? Dle toho spolu vyberme rozměr. Máme menší sedací soupravy do bytů a menších obývacích pokojů, ale i větší účkové či rohové sestavy vhodné do prostorných místností zpravidla v rodinných domech. Pro útulnost vašeho domova a pohodlný odpočinek máme také klasické pohovky, křesla různých tvarů a velikostí nebo taburety.

Praktické funkce pro vaše pohodlí

Většinu času na nich sedíme či ležíme, přesto nelze sedací soupravy a pohovky hodnotit a vybírat pouze podle vzhledu a pohodlnosti. Důležitým faktorem jsou i jejich praktické funkce:

  • Možnost rozložení například pro přespání návštěvy.
  • Úložný prostor pro peřiny či cokoliv jiného.
  • Polohování přesně dle potřeby každého z Vás.
  • Nezbytné doplňky jako polštářky, které ocení nejen děti.

Sedací soupravy mnoha českých a slovenských značek

Matně hledáte více českých výrobců nábytku na jednom místě? My prezentujeme a prodáváme rohové i klasické pohovky české a slovenské výroby a jsme na to nálěžitě pyšní.
Jsou to zejména tyto značky: LC Partners, Lumco, Nová Karna, Finesa, Fagus.

LC PARTNERS

LC partners je slovenská firma s velkým výběrem různých typů a stylů sedaček, pohovek a křesel.

LUMCO

LUMCO je česká firma s dlouholetou tradicí a velkým výběrem systémových sedacích souprav, pohovek a křesel.

NOVÁ KARNA

Nová Karna je česká firma s nabídkou klasických sedacích souprav s vysokou kvalitou provedení.

FINESA 

Finesa je slovenská firma s velkým výběrem různých typů sedacích souprav, pohovek a křesel s důrazem na vysokou kvalitu a styl.

FAGUS

Fagus je česká firma, která nabízí klasické i moderní sedací soupravy s vysokou kvalitou výroby a dlouholetou tradicí.

4