26.5.2023

Chystáte se vybavit svou kancelář novým nábytkem? Ať už připravujete nové pracovní zázemí, nebo toužíte osvěžit své stávající pracovní prostředí, určitě si dejte na jeho výběru záležet. I prodej kancelářského nábytku má svá specifika. Hlavním cílem je vytvořit příjemné a funkční prostředí, ve kterém se budou všichni cítit dobře.

Prodej kvalitního kancelářského nábytku

Chcete mít svou kancelář jako ze škatulky? Potom svěřte její vybavení do rukou odborníků. Opravdu se vám v tomto případě vyplatí vsadit na osvědčenou firmu, která vám zajistí nábytek, jenž splní všechna vaše očekávání a bude vám dělat radost dlouhé roky. U nás toto vše najdete. Na co se můžete těšit?

  • Kvalitní výrobky
  • Široký výběr
  • Poradenství a vstřícný přístup
  • Bezchybný servis

Prodejem kvalitního nábytku se zabýváme již řadu let a spolupracujeme pouze s osvědčenými firmami. Své zkušenosti využíváme při realizaci našich zakázek. Problémem není ani vypracování grafického návrhu vaší budoucí kanceláře, abyste si dokázali lépe představit, jak bude ve výsledku vypadat.

Vybrat kvalitní kancelářský nábytek 

Prodej kancelářských židlí a dalšího nábytku

Vaše kancelář by se měla stát místem, ve kterém se cítí hezky její zaměstnanci i zákazníci či návštěvy. Vypovídá o vás více, než se na první pohled zdá. Proto by měla působit čistě a upraveně. Atmosféru kromě vhodného nábytku dokreslí detaily v podobě květin či zajímavého a vkusného obrazu. Většina lidí dává v kanceláři přednost jednoduchosti a jednotnému vzhledu, tedy jednotlivým kouskům nábytku v rámci jedné sestavy. Obzvláště záležet bychom si měli dát při výběru správné kancelářské židle. Sami si dokážete spočítat, kolik hodin na ni trávíte času. Vaše záda vám za kvalitní židli určitě brzy poděkují. Ve Smiřicích nabízíme nejen prodej kancelářského nábytku, ale i kvalitních židlí. 

Další tipy při výběru kancelářského nábytku

Pokud zařizujete nové kanceláře pro své stálé zaměstnance, zkuste se zeptat i na jejich názor. Správné rozmístění nábytku může významně usnadnit a zrychlit práci. V kanceláři by se měli cítit dobře všichni zaměstnanci, proto pokud to jde, zkonzultujte i barevné ladění místnosti. Je dokázané, že vhodné barvy mohou pozitivně ovlivňovat výkonost pracovního procesu. Výborným krokem je také uzpůsobit například výšku stolu pro zaměstnance vyššího vzrůstu apod. Správná ergonomie kancelářského stolu a židle je základ. Ukažte svým zaměstnancům, že si jejich práce vážíte a záleží vám na jejich pohodlí i zdraví.

4