13.7.2022

Toužíte po pohodlné posteli, která s vámi bude desítky let a stane se jednou z vašich nellepších kamarádek? Na našem eshopu i v domě nábytku ve Smiřicích u Hradce Králové máme k prohlídce a prodeji kvalitní postele z masivu. Širokou nabídku postelí i dvojpostelí značek Bedworld, Štach a mnoha dalších. Stačí se podívat zde online a ideálně se pak přijet podívat na živo a vybrat konkrétní kus.

Proč si vybrat u nás?

Naše výstavní plocha 2000 m² nabízí velký výběr postelí, můžete zde shlédnout design i konstrukci a vyzkoušet, které masivní lůžko Vám vyhovuje. Můžete se těšit i na naši péči, poradíme vám s veškerými dotazy a pomůžeme vybrat to nejlepší pro váš spánek a relax.

Druhy postelí a dvojpostelí z masivu

Na rozdíl od velkých obchodních domů se spoléháme na produkci českých výrobců, kteří si zakládají na kvalitě provedení stejně jako my. Pokud byste značky jako Bedworld nebo Štach náhodou neznali, tak vám je v tomto článku trochu představíme. Nejlépe ovšem uděláte, když se na jejich postele a dvojpostele z masivu přijdete podívat osobně.

Bedworld - Bystřice pod Hostýnem

Česká firma ze severní Moravy s dlouholetou tradicí, se kterou spolupracujeme již přes 15let. Nabízí klasické i stylové postele z masivního buku, případně smrku, a to ve velice kvalitním zpracování.

Štach - Hustopeče u Brna

Štach = „Postele na 100let“. Již sám slogan skutečně nese mnohé a ukazuje podstatu. Jedinečné masivní postele s originálním designem a garancí kvality předčí nároky každého zákazníka.

Druhy dřeva pro masivní postele

Opravdu vás tato otázka napadla? Nemusíte být odborník na práci se dřevem, abyste na to přišli, odpověď je logická. Jde především o tvrdá odolná dřeva, jako je buk a dub. V nabídce je okrajově také měkčí smrk.

Rozměry postelí z masivu

  • Jednolůžka: 80x200cm,90x200cm,100x200cm
  • Jednoapůl lůžka: 120x200cm, 140x200cm
  • Dvoulůžka: 160x200cm, 180x200cm
  • 200x200cm a prodloužené délky 210cm, 220cm (příplatkové)
  • Lůžka s výškou 40cm, 45cm, a zvýšenou 50cm a 55cm
  • A dále výškově stavitelná

Další důležité informace

V základu jsou postele z kteréhokoliv kusu masivu přírodně lakované. Dají se však namořit do různých odstínů dle vzorníku, aby se přesně hodily do vašeho interiéru. Disponují kvalitním značkovým kováním, které zaručuje stabilitu a pevnost celé postele. Lůžka lze doplnit úložným prostorem = zásuvka, celoplošný prostor, přistýlka u jednolůžek, noční stolky, komody.

Jakékoliv další dotazy vám rádi doplníme telefonicky.
Ideální ale bude osobní návštěva, při které vám ukážeme všechny možnost, můžete si danou postlel vyzkoušet a povídat si s námi v leže.

4