10.9.2022

Také milujete jídlo? A rádi si ho uvaříte sami ve své milované kuchyni? Pak zde bezesporu trávíte dost času a je to důležitá část vašeho domova. My si velmi pečlivě vybíráme dodavatele, abychom mohli prodávat pouze kvalitní české kuchyně míru a zprostředkovali vám tak jedinečný a dlouhodobý kulinářský zážitek.

Ryze české značky

Nabízíme kuchyně na míru výhradně od našich českých výrobců, a to výběr sestav přesně dle fantazie zákazníka.
Můžete si vybrat z široké nabídky firem Monarc Nábytek Jevíčko a Nábytek Mikulík Vranovice.

MONARC

Česká firma MONARC nabízí rozsáhlou řadu nábytku, která klade důraz na kvalitu, zpracování a veškeré požadavky ke splnění přání zákazníka. Proto jsou i jejich kuchyně na míru zárukou naprosté kvality a spolehlivosti.

MIKULÍK

Firma MIKULÍK sídlí ve Vranovicích na jižní Moravě a na trhu je již od roku 1990. Specializuje se na více řad z nabídky kuchyní: Akční EKO a Prémiové TREND a TOP. Jedná se o moderní i klasické kuchyně na míru s puncem české kvality.

Kvalitní komponenty kuchyní 

  • Veškeré skříňky pro naše kuchyně se vyrábí z lamina tloušťky 18 mm s ABS hranami.
  • Nabízíme výběr foliovaných, akrylových dvířek.
  • Výhradně kvalitní kování světově známé značky BLUM.
  • Možný je také výběr dotlumení zásuvek.
  • Skříňky jsou vždy smontované již z výroby.
  • Využijte také výběr pracovních desek, zádových desek, různé typy skla a úchytek.

Dřezy, baterie a spotřebiče do kuchyně

Pokud jde o nabídku dřezů a baterií pro vaše kuchyně, spolupracujeme s firmou FRANKE, která zajišťuje široký výběr variant různé ceny i provedení. Nabídku kvalitních spotřebičů různé velikosti, výkonu a designu pro vás máme díky stabilnímu partnerství se značkou BEKO.

Kde nás najdete? Smiřice u Hradce Králové

Všechny kuchyně si můžete prohlédnout zde na e-shopu, ale hlavně v naší prodejně ve Smiřicích, kousek od Hradce Králové směr Jaroměř a Náchod. Přijďte tedy s Vaší představou nové kuchyně na míru nebo využijte našeho poradenství, kdy společně začneme od konzultace, návrhu, grafiky kuchyně až po realizaci. Zároveň ke kuchyni nabízíme dopravu, montáž i likvidaci.

4