20.12.2022

Večeříte doma tak dlouho jako Francouzi nebo tento prostor využíváte i hry a povídání se zbytkem rodiny? Sedí se vám dobře? Netlačí vás půlky? Můžeme vám s dovolením nabídnout široký výběr masivních jídelních židlí a stolů značky STIMA nebo jejich plastové provedení.

Značka ITTC STIMA

Vedly vás otázky v úvodu článku k zamyšlení? Čtěte tedy dál. 
ITTC STIMA je česká, respektive moravská firma z Humpolce. Z její celkové nabídky máme vystavenou velkou část, můžete si tedy vyzkoušet konkrétní typ jídelní židle a kuchyňského stolu. Vytvoříte si tak unikátní jídelní set, u kterého Vám bude nejvíce chutnat vaše oblíbené jídlo a užijete si u něho pohodu s rodinou či přáteli.

Různé druhy stolů

Co je pro Vás důležité? Pokud jde o praktičnost a využití jídelních stolů, vyrábějí se pevné, rozkládací nebo případně se zásuvkou, můžete si tedy vybrat dle svých potřeb. Materiálem bývá zpravidla lamino různé tloušťky v kombinaci s bukovou podnoží, ale nabízíme také masivní bukové a dubové stoly s dlouhou životností.

Židle z bukového masivu

Ať se vám dlouho a dobře sedí, vyberte si jídelní židle z masivního buku. Jsou buď s čalouněným sedákem nebo s masivním sedákem a barevným mořením. V podstatě všechny jsou vhodné do zátěžového prostoru. Vždy lze vybrat odstín moření a barvu látky. Nabízíme také: čalouněná křesílka, stohovatelné židle, barové židle či stoličky z borovice.

Židle a křesílka do zimní zahrady, pergoly či altánu

Koukáté rádi do své zahrady či kamkoliv máte výhled? Pijete přitom kávu či jíte? Zpříjemníme vám chvíle v zimní zahradě, pergole či altánu.
Materiál židlí a křesílek je polypropylen se skelným vláknem nebo z polykarbonátu. Jsou zde různé tvary, které dotvářejí daný prostor svým designem i barevnou škálou. Vybrat si můžete i doplňky jako: polstrování vhodné pro vybraný stůl, barové židle apod.

Široký výběr velikostí

Zejména u jídleního stolu je podstatná jeho velikost. K dispozici vám je široká nabídka rozměrů.
Pohodlně si vyberete jak do menšího bytu, tak i do bytu klasického, prostorného a rodinného domu. Dokážeme ale vybavit i obecní úřady, školy, internáty nebo hotely. Náš sortiment do vaší jídelny je opravdu široký, a platí to i pro veškeré doplňky a příslušenství.

Z našeho domu nábytku do vašeho domova

Přijďte se k nám osobně podívat a vybrat si nejen stůl a židle do vaší kuchyně či jídelny.
Moc rádi vás provedeme celým naším rozlehlým domem nábytku a ukážeme veškerý sortiment, který by mohl zdobit váš dům či byt a dělat dobře vašemu tělu či zajistit pohodlí pro vaše nejbližší. Sídlíme ve Smiřicích u Hradce Králové a těšíme se na vás.

4