Šatní skříň se zrcadlem je praktická a stylová

14.11.2023

Šatní skříň je nejen úložným prvkem v ložnici, ale také důležitým designovým kouskem. Pokud chcete její praktičnost a vzhled ještě povýšit, šatní skříň se zrcadlem je tím pravým a nejlepším řešením.

Jaké parametry musí splňovat ergonomické kancelářské židle?

17.10.2023

Většina kancelářských profesí tráví na židli třetinu dne. Pokud musíte při práci sedět, dopřejte svému tělu pohodlí – ergonomické kancelářské židle tvoří vhodnou oporu těla a zároveň komfort i při dlouhodobém sezení.

Malé botníky do předsíně jsou funkční i estetické

25.9.2023

Předsíň je prvním místem, které návštěvníci spatří po vstupu do vašeho domova. Je to prostor, který dělá první dojem a odráží váš osobní styl. Jednou z nejdůležitějších součástí předsíně je místo, kde ukládáte boty. Malé botníky do předsíně jsou vynikající volbou, pokud chcete udržet tento prostor upravený, organizovaný a útulný, ale zároveň bojujete o každý centimetr prostoru.

Dětský pracovní stůl nejen pro radost ze studia

22.8.2023

Když jde o vzdělání a kreativitu našich dětí, neexistuje nic důležitějšího než jejich pracovní prostředí. Dětský pracovní stůl je nezbytným prvkem každého pokojíčku, který podporuje učení a tvůrčí procesy.

Čalouněné manželské postele

21.7.2023

Chcete si koupit novou manželskou postel? Dejte si s jejím výběrem záležet. Základem je kvalitní matrace, která pozitivně ovlivní kvalitu vašeho spánku i zdraví vašich zad. Postel by však také měla lahodit vašemu oku a hodit se ke stylu ložnice. Je důležité, abyste se v této místnosti cítili dobře a užili si chvíle nerušeného odpočinku. Líbí se vám čalouněné manželské postele? S jejich volbou určitě nešlápnete vedle!

Moderní postele z lamina

10.6.2023

Poohlížíte se po nové posteli? Moderní postele z lamina vás určitě mile překvapí. Vybírat můžete z pestré nabídky provedení i barvených variant. Potěší vás příznivá cena a také kvalita, pokud zvolíte osvědčenou firmu. Ať už sháníte postel pro sebe, děti nebo návštěvu, určitě tuto variantu neopomínejte.

Prodej kancelářského nábytku

26.5.2023

Chystáte se vybavit svou kancelář novým nábytkem? Ať už připravujete nové pracovní zázemí, nebo toužíte osvěžit své stávající pracovní prostředí, určitě si dejte na jeho výběru záležet. I prodej kancelářského nábytku má svá specifika. Hlavním cílem je vytvořit příjemné a funkční prostředí, ve kterém se budou všichni cítit dobře.

Velká šatní skříň

20.4.2023

Stojíme před svou šatní skříní a opět zjišťujeme, že nemáme co na sebe. Co s tím? Nejspíš je jediným řešením vyrazit na nákupy a svůj šatník rozšířit o další kousky. Jenomže naše šatní skříň není nafukovací a my zrovna nemáme v úmyslu provést její čistku a něco vyřazovat. Je to jasné, naše šatní skříň prostě malá! Připomíná vám to něco? Tak už se netrapte. Dostatečně velká šatní skříň je snem mnoha žen, ale i jejich protějšků.

Sektorový nábytek do dětského pokoje

15.3.2023

Chystáte se zařizovat dětský pokoj a váháte, jaký nábytek do něj pořídit? Na výběr máte z různých možností, jako je nábytek na míru, kusový nábytek, nebo také sektorový nábytek. S pojmem sektorový nábytek se setkáváme často, ale stejně řada z nás neví, co si pod ním přesně představit. Sektorový nábytek do dětského pokoje představuje výborné řešení, pokud toužíte po variabilitě za přijatelnou cenu. Jedná se v podstatě o různé kousky nábytku, které však k sobě ladí a vytváří jednotný koncept místnosti. Je jen na vás, kterým kouskům dáte přednost, abyste vytvořili dokonalý pokojíček pro vaši ratolest.

Kuchyňský jídelní stůl a židle ITTC STIMA

20.12.2022

Večeříte doma tak dlouho jako Francouzi nebo tento prostor využíváte i hry a povídání se zbytkem rodiny? Sedí se vám dobře? Netlačí vás půlky? Můžeme vám s dovolením nabídnout široký výběr masivních jídelních židlí a stolů značky STIMA nebo jejich plastové provedení.

12
4